CNN-LEAKS reden weigering CNN White House

James O’Keefe heeft op 23 februari 2017 honderden uren aan geheime geluidsopnamen geplaatst op zijn website. De CNN-Leaks zoals ze worden genoemd zijn in 2009 in het geheim opgenomen op de redactie van CNN in Atlanta.

“Ik wil beginnen met het ontmaskeren van de media en hun gebreken,” schreef O’Keefe op Twitter.

“Dit is het begin van het einde voor de mainstream media. En het begint vandaag,” voegde hij toe.

Al 4 dagen is het trending op twitter, #CNNLEAKS. En toch horen we er in Nederland maar weinig over. Het moge duidelijk zijn dat er een duidelijk verband is tussen het weigeren van CNN bij de persconferentie in het Witte Huis en het lekken van de geluidsopnamen op projectveritas.com.

Het schokkende is dat redacteuren van CNN zijn opgenomen terwijl men de manipulatie van verkiezingspolls en nieuwsberichten besprak.

CNN Leaks: Part I

CNN Leaks: Part II

 

Een redacteur van de zender zegt in een fragment dat ‘niet wordt gediscussieerd’ over de feiten over klimaatverandering. Ook smullen de luisteraars van de privé zaken die besproken worden. Het is dan ook de vraag hoelang deze opnamen beschikbaar zullen zijn en blijven.

Het grootste deel van het materiaal moet nog worden geanalyseerd en Project Veritas vraagt anderen om daarbij te helpen en ‘wangedrag bij CNN’ te ontmaskeren.